Uw schuttingspecialist

Hout-beton schuttingen

De meest verkochte schutting van de laatste jaren is de standaard hout-beton schutting met een combi-betonpaal en betonnen onderplaat met op de betonnen onderplaat een tuinscherm. Dit is een schutting waar u weinig tot geen onderhoud aan heeft. Ook heeft de hout-beton schutting een lange levensduur, dit omdat het houten tuinscherm niet in aanraking komt met de tuinaarde. De hout-beton schutting creëert ook meer privacy in uw achtertuin of op u erf. Deze schutting is niet alleen stevig, maar door de vele verschillende mogelijkheden met bijvoorbeeld in de schutting een tuinscherm met een V. raster of een gaasscherm er zijn vele mogelijkheden om tot een schutting te komen die aan uw wensen voldoet. Door te werken met materialen van een uitstekende kwaliteit heeft u jarenlang plezier van een hout-beton schutting.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Op deze pagina kunt u een aantal voorbeelden zien van hout-beton schuttingen die Schuttingbouw Nederland heeft geplaatst. Wij adviseren u graag neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

img_divider

Voordelen van Schuttingbouw Nederland

  Altijd een scherpe prijs voor de beste kwaliteit.
  Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.
  Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
  Wij luisteren naar uw wensen, bijna niets is onmogelijk.
  Vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij plaatsen schuttingen met een hoogte van 100 cm, 150 cm, 180 cm, 200 cm en 225 cm (met toevoeging van een extra onderplaat).
Wij bieden antraciet en licht grijs (wit) beton.
Geïnteresseerd in een hout-beton schutting? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.